Takläggare i Fjugesta

Annons:

Takläggare i Fjugesta - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Fjugesta. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Fjugesta med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Fjugesta rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Fjugesta samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Fjugesta och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Fjugesta

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Fjugesta som du kan anlita för takläggning av din villa i Fjugesta.

Eddies Tak Bygg & Entreprenad AB
Logsjö 6
716 91 FJUGESTA


Kostnad för takläggning i Fjugesta

Kostnaden och priset på takläggning i Fjugesta kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Fjugesta. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Fjugesta. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Fjugesta från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Fjugesta

I Fjugesta hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fjugesta om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Fjugesta.

I Fjugesta fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Fjugesta. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Fjugesta som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Örebro.