Takläggare i Kumla

Annons:

Takläggare i Kumla - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kumla. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Kumla med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kumla rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kumla samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kumla och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kumla

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kumla som du kan anlita för takläggning av din villa i Kumla.

Kumla Bygg-Service AB
Sportg. 7
692 33 KUMLA


Östmans Plåtslageri AB
Företagsg. 4
692 71 KUMLA


Garantitak AB
Kumla-frasses g. 2 D
692 33 KUMLA


Kumla Akustik & Allservice AB
Grevg. 7
692 31 KUMLAJN Transport
Fågelhaget


Kostnad för takläggning i Kumla

Kostnaden och priset på takläggning i Kumla kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kumla. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kumla. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kumla från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kumla

I Kumla hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kumla om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kumla.

I Kumla fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kumla. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kumla som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Örebro.