Takläggare i Piteå

Annons:

Takläggare i Piteå - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Piteå. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Piteå med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Piteå rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Piteå samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Piteå och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Piteå

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Piteå som du kan anlita för takläggning av din villa i Piteå.

Taktjänst i Norr AB
0911 - 192 18Piteå Plåtslageri, AB
Voltg. 9
941 47 PITEÅ


Taktjänst I Norr AB
Ampereg. 17
941 47 PITEÅ


Taktjänst I Norr HB
Ampereg. 17
941 47 PITEÅ


Kostnad för takläggning i Piteå

Kostnaden och priset på takläggning i Piteå kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Piteå. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Piteå. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Piteå från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Piteå

I Piteå hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Piteå om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Piteå.

I Piteå fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Piteå. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Piteå som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Norrbotten.