Takläggare i Pajala

Annons:

Takläggare i Pajala - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Pajala. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Pajala med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Pajala rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Pajala samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Pajala och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Pajala

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Pajala som du kan anlita för takläggning av din villa i Pajala.

PVP AB
Kardis 199
984 92 PAJALA


Kostnad för takläggning i Pajala

Kostnaden och priset på takläggning i Pajala kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Pajala. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Pajala. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Pajala från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Pajala

I Pajala hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Pajala om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Pajala.

I Pajala fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Pajala. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Pajala som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Norrbotten.