Takläggare i Öjebyn

Annons:

Takläggare i Öjebyn - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Öjebyn. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Öjebyn med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Öjebyn rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Öjebyn samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Öjebyn och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Öjebyn

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Öjebyn som du kan anlita för takläggning av din villa i Öjebyn.

Miljötak Norrland AB
Hammarv. 5
943 36 öjebyn


Plåtcentrum Piteå AB
Hammarv. 5
943 36 öjebyn


Kostnad för takläggning i Öjebyn

Kostnaden och priset på takläggning i Öjebyn kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Öjebyn. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Öjebyn. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Öjebyn från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Öjebyn

I Öjebyn hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du ta del av mer information om orten Öjebyn om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Öjebyn.

I Öjebyn fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Öjebyn. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Öjebyn som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Norrbotten.