Takläggare i Luleå

Annons:

Takläggare i Luleå - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Luleå. Sammanlagt finns det 6 olika takfirmor i Luleå med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Luleå rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Luleå samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Luleå och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Luleå

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Luleå som du kan anlita för takläggning av din villa i Luleå.

Br. Andersson Bygg I Luleå, AB
Sandnäset 12
975 94 Luleå


Tekniska Tak I Luleå AB
Myrbacken 40
975 95 LULEÅ


Patomella Tak AB
Industriv. 13
972 54 LULEÅ


Swedroofs AB
Höjdg. 6 A
974 34 LULEÅChristers bygg & tak
Höjdg. 6 A


Tekniska Tak AB
Myrbacken 40
975 95 LULEÅ


Kostnad för takläggning i Luleå

Kostnaden och priset på takläggning i Luleå kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Luleå. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Luleå. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Luleå från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Luleå

I Luleå hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Luleå om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Luleå.

I Luleå fanns det totalt 6 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Luleå. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Luleå som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Norrbotten.