Takläggare i Kiruna

Annons:

Takläggare i Kiruna - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kiruna. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Kiruna med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kiruna rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kiruna samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kiruna och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kiruna

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kiruna som du kan anlita för takläggning av din villa i Kiruna.

Anders Allservice
Tuolluvaarav. 4 A
981 41 KIRUNA


Takspecialisten i Kiruna AB
Lappg. 14
981 35 Kiruna


Beckeus Lindqvist Bygg, AB
Porfyrv. 20
981 40 Kiruna


Kostnad för takläggning i Kiruna

Kostnaden och priset på takläggning i Kiruna kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kiruna. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kiruna. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kiruna från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kiruna

I Kiruna hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kiruna om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kiruna.

I Kiruna fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kiruna. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kiruna som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Norrbotten.