Takläggare i Kalix

Annons:

Takläggare i Kalix - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kalix. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Kalix med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kalix rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kalix samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kalix och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kalix

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kalix som du kan anlita för takläggning av din villa i Kalix.

Strömbergs Plåt AB, Kenth
Månsbyn 44
952 91 KALIX


Tobbes tak
Bäckv. 15
952 51 KALIX


Kostnad för takläggning i Kalix

Kostnaden och priset på takläggning i Kalix kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kalix. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kalix. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kalix från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kalix

I Kalix hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kalix om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kalix.

I Kalix fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kalix. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kalix som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Norrbotten.