Takläggare i Gammelstad

Annons:

Takläggare i Gammelstad - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Gammelstad. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Gammelstad med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Gammelstad rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Gammelstad samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Gammelstad och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Gammelstad

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Gammelstad som du kan anlita för takläggning av din villa i Gammelstad.

SP Tak & Akustik
Tomholmsstigen 40
954 35 GAMMELSTAD


Kostnad för takläggning i Gammelstad

Kostnaden och priset på takläggning i Gammelstad kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Gammelstad. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Gammelstad. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Gammelstad från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Gammelstad

I Gammelstad hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gammelstad om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Gammelstad.

I Gammelstad fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Gammelstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Gammelstad som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Norrbotten.