Takläggare i Gällivare

Annons:

Takläggare i Gällivare - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Gällivare. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Gällivare med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Gällivare rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Gällivare samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Gällivare och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Gällivare

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Gällivare som du kan anlita för takläggning av din villa i Gällivare.

Nordkote Tätningsspecialisten, AB
Vuoskojärviv. 24
982 38 GÄLLIVARE


Kostnad för takläggning i Gällivare

Kostnaden och priset på takläggning i Gällivare kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Gällivare. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Gällivare. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Gällivare från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Gällivare

I Gällivare hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gällivare om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Gällivare.

I Gällivare fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Gällivare. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Gällivare som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Norrbotten.