Takläggare i Boden

Annons:

Takläggare i Boden - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Boden. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Boden med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Boden rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Boden samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Boden och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Boden

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Boden som du kan anlita för takläggning av din villa i Boden.

Mesk Norrtak AB
Uggleg. 9
961 73 Boden


Kostnad för takläggning i Boden

Kostnaden och priset på takläggning i Boden kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Boden. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Boden. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Boden från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Boden

I Boden hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Boden om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Boden.

I Boden fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Boden. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Boden som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Norrbotten.