Takläggare i Arvidsjaur

Annons:

Takläggare i Arvidsjaur - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Arvidsjaur. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Arvidsjaur med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Arvidsjaur rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Arvidsjaur samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Arvidsjaur och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Arvidsjaur

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Arvidsjaur som du kan anlita för takläggning av din villa i Arvidsjaur.

MDH Bygg AB
Järnvägsg. 70
933 32 ARVIDSJAUR


Kostnad för takläggning i Arvidsjaur

Kostnaden och priset på takläggning i Arvidsjaur kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Arvidsjaur. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Arvidsjaur. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Arvidsjaur från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Arvidsjaur

I Arvidsjaur hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Arvidsjaur om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Arvidsjaur.

I Arvidsjaur fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Arvidsjaur. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Arvidsjaur som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Norrbotten.