Takläggare i Älvsbyn

Annons:

Takläggare i Älvsbyn - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Älvsbyn. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Älvsbyn med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Älvsbyn rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Älvsbyn samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Älvsbyn och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Älvsbyn

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Älvsbyn som du kan anlita för takläggning av din villa i Älvsbyn.

Fleviken Bygg & Service AB
Övrabyv. 26
942 36 ÄLVSBYN


Kostnad för takläggning i Älvsbyn

Kostnaden och priset på takläggning i Älvsbyn kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Älvsbyn. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Älvsbyn. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Älvsbyn från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Älvsbyn

I Älvsbyn hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älvsbyn om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Älvsbyn.

I Älvsbyn fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Älvsbyn. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Älvsbyn som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Norrbotten.