Takläggare i Moheda

Annons:

Takläggare i Moheda - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Moheda. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Moheda med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Moheda rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Moheda samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Moheda och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Moheda

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Moheda som du kan anlita för takläggning av din villa i Moheda.

Henriks Plåt & Montage AB
Torpsbruksv. 8 B
342 60 MOHEDA


Kostnad för takläggning i Moheda

Kostnaden och priset på takläggning i Moheda kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Moheda. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Moheda. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Moheda från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Moheda

I Moheda hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Yta: 225,79 hektar
Invånarantal: 1824, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Moheda om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Moheda.

I Moheda fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Moheda. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Moheda som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kronoberg.