Takläggare i Ljungby

Annons:

Takläggare i Ljungby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ljungby. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Ljungby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ljungby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ljungby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ljungby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ljungby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ljungby som du kan anlita för takläggning av din villa i Ljungby.

Peter Byggare
Hångersv. 29
341 38 Ljungby


ZeJ International Import
Harabergsg. 16
341 36 Ljungby


Kostnad för takläggning i Ljungby

Kostnaden och priset på takläggning i Ljungby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ljungby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ljungby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ljungby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ljungby

I Ljungby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ljungby.

I Ljungby fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ljungby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ljungby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kronoberg.