Takläggare i Lenhovda

Annons:

Takläggare i Lenhovda - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Lenhovda. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Lenhovda med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Lenhovda rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Lenhovda samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Lenhovda och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Lenhovda

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Lenhovda som du kan anlita för takläggning av din villa i Lenhovda.

MG Bygg AB
Vagnv. 6
360 73 Lenhovda


Kostnad för takläggning i Lenhovda

Kostnaden och priset på takläggning i Lenhovda kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Lenhovda. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Lenhovda. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Lenhovda från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Lenhovda

I Lenhovda hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lenhovda om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Lenhovda.

I Lenhovda fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Lenhovda. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Lenhovda som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kronoberg.