Takläggare i Ingelstad

Annons:

Takläggare i Ingelstad - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ingelstad. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Ingelstad med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ingelstad rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ingelstad samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ingelstad och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ingelstad

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ingelstad som du kan anlita för takläggning av din villa i Ingelstad.

Växjö Industri & Villatak AB
Ingelstads Nöbbele Ekängs Gård
360 44 Ingelstad


Kostnad för takläggning i Ingelstad

Kostnaden och priset på takläggning i Ingelstad kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ingelstad. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ingelstad. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ingelstad från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ingelstad

I Ingelstad hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ingelstad om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ingelstad.

I Ingelstad fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ingelstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ingelstad som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kronoberg.