Takläggare i Hovmantorp

Annons:

Takläggare i Hovmantorp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Hovmantorp. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Hovmantorp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Hovmantorp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Hovmantorp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Hovmantorp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Hovmantorp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Hovmantorp som du kan anlita för takläggning av din villa i Hovmantorp.

Sydsvenska Bygg I Sydost AB
Kårlanda Brantingebrånen
360 51 HOVMANTORP


Kostnad för takläggning i Hovmantorp

Kostnaden och priset på takläggning i Hovmantorp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Hovmantorp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Hovmantorp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Hovmantorp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Hovmantorp

I Hovmantorp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hovmantorp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Hovmantorp.

I Hovmantorp fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Hovmantorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Hovmantorp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kronoberg.