Takläggare i Älmeboda

Annons:

Takläggare i Älmeboda - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Älmeboda. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Älmeboda med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Älmeboda rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Älmeboda samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Älmeboda och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Älmeboda

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Älmeboda som du kan anlita för takläggning av din villa i Älmeboda.

Älmeboda Bygg AB
Bang. 8
360 23 ÄLMEBODA


Kostnad för takläggning i Älmeboda

Kostnaden och priset på takläggning i Älmeboda kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Älmeboda. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Älmeboda. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Älmeboda från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Älmeboda

I Älmeboda hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Älmeboda är en småort och kyrkby i Älmeboda socken i Tingsryds kommun, Kronobergs län. Belägen cirka 50 km sydöst om Växjö vid tätorten Rävemåla, där Länsväg 120 och Länsväg 122 korsar varandra. Avståndet till kommunens centralort Tingsryd är fågelvägen cirka 20 km.

Yta: 35 hektar
Invånarantal: 75, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älmeboda om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Älmeboda.

I Älmeboda fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Älmeboda. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Älmeboda som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kronoberg.