Takläggare i Vissefjärda

Annons:

Takläggare i Vissefjärda - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vissefjärda. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Vissefjärda med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vissefjärda rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vissefjärda samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vissefjärda och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vissefjärda

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vissefjärda som du kan anlita för takläggning av din villa i Vissefjärda.

Vissefjärda Bygg
Målatorp 202
360 60 VISSEFJÄRDA


Kostnad för takläggning i Vissefjärda

Kostnaden och priset på takläggning i Vissefjärda kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vissefjärda. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vissefjärda. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vissefjärda från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vissefjärda

I Vissefjärda hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånarantal: 670, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vissefjärda om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vissefjärda.

I Vissefjärda fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vissefjärda. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vissefjärda som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.