Takläggare i Vimmerby

Annons:

Takläggare i Vimmerby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vimmerby. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Vimmerby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vimmerby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vimmerby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vimmerby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vimmerby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vimmerby som du kan anlita för takläggning av din villa i Vimmerby.

Byggklason i Vimmerby AB
S. Industrig. 31
598 40 VIMMERBY


Ingström Bygg & Montage
Rönnbärsg. 26
598 37 VIMMERBY


Kulletorps Bygg-Teknik
Tuna-orremåla 131
598 91 VIMMERBY


Kostnad för takläggning i Vimmerby

Kostnaden och priset på takläggning i Vimmerby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vimmerby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vimmerby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vimmerby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vimmerby

I Vimmerby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vimmerby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vimmerby.

I Vimmerby fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vimmerby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vimmerby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.