Takläggare i Västervik

Annons:

Takläggare i Västervik - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Västervik. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Västervik med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Västervik rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Västervik samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Västervik och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Västervik

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Västervik som du kan anlita för takläggning av din villa i Västervik.

Samuelssons Tak AB
Timmerg. 8
593 62 Västervik


Nilator AB
Karpg. 11
593 40 Västervik


ET-Byggen Bjarne Embretsén AB
Holländareg. 1
593 36 VÄSTERVIK


Falla Plåtslageri
Traktorv. 11
593 62 Västervik


Topper AB
Hagaberg Tallbacken
593 92 VÄSTERVIK


Kostnad för takläggning i Västervik

Kostnaden och priset på takläggning i Västervik kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Västervik. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Västervik. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Västervik från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Västervik

I Västervik hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Västervik om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Västervik.

I Västervik fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Västervik. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Västervik som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.