Takläggare i Torsås

Annons:

Takläggare i Torsås - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Torsås. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Torsås med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Torsås rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Torsås samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Torsås och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Torsås

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Torsås som du kan anlita för takläggning av din villa i Torsås.

Ivarssons Byggnads AB, Bröderna
Klöverg. 10
385 32 Torsås


Taktäckare Peter Zinram
Bodhyltan 105
385 91 TORSÅS


Kostnad för takläggning i Torsås

Kostnaden och priset på takläggning i Torsås kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Torsås. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Torsås. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Torsås från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Torsås

I Torsås hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torsås om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Torsås.

I Torsås fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Torsås. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Torsås som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.