Takläggare i Söderåkra

Annons:

Takläggare i Söderåkra - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Söderåkra. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Söderåkra med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Söderåkra rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Söderåkra samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Söderåkra och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Söderåkra

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Söderåkra som du kan anlita för takläggning av din villa i Söderåkra.

Sd-Hus Bygg & Montage AB
Övraby 136
385 97 SÖDERÅKRASD-Hus Bygg & Montage AB
Övraby 136


Kostnad för takläggning i Söderåkra

Kostnaden och priset på takläggning i Söderåkra kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Söderåkra. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Söderåkra. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Söderåkra från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Söderåkra

I Söderåkra hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Söderåkra om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Söderåkra.

I Söderåkra fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Söderåkra. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Söderåkra som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.