Takläggare i Rockneby

Annons:

Takläggare i Rockneby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Rockneby. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Rockneby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Rockneby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Rockneby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Rockneby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Rockneby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Rockneby som du kan anlita för takläggning av din villa i Rockneby.

A-Byggen i Kalmar AB
V. Dampeg. 4
395 93 Rockneby


Oves Byggnadsplåtslageri AB
Hägnen 102
395 95 Rockneby


Kostnad för takläggning i Rockneby

Kostnaden och priset på takläggning i Rockneby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Rockneby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Rockneby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Rockneby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Rockneby

I Rockneby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rockneby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Rockneby.

I Rockneby fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Rockneby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Rockneby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.