Takläggare i Påskallavik

Annons:

Takläggare i Påskallavik - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Påskallavik. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Påskallavik med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Påskallavik rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Påskallavik samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Påskallavik och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Påskallavik

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Påskallavik som du kan anlita för takläggning av din villa i Påskallavik.

Ostkustens Industriservice
Laxöringsv. 7
570 90 PÅSKALLAVIK


Kostnad för takläggning i Påskallavik

Kostnaden och priset på takläggning i Påskallavik kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Påskallavik. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Påskallavik. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Påskallavik från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Påskallavik

I Påskallavik hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Yta: 112,38 hektar
Invånarantal: 1083, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Påskallavik om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Påskallavik.

I Påskallavik fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Påskallavik. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Påskallavik som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.