Takläggare i Överum

Annons:

Takläggare i Överum - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Överum. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Överum med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Överum rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Överum samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Överum och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Överum

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Överum som du kan anlita för takläggning av din villa i Överum.

Plåt & Svets Rumma AB
Klevstigen 4
590 96 ÖVERUM


Kostnad för takläggning i Överum

Kostnaden och priset på takläggning i Överum kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Överum. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Överum. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Överum från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Överum

I Överum hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Överum om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Överum.

I Överum fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Överum. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Överum som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.