Takläggare i Oskarshamn

Annons:

Takläggare i Oskarshamn - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Oskarshamn. Sammanlagt finns det 6 olika takfirmor i Oskarshamn med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Oskarshamn rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Oskarshamn samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Oskarshamn och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Oskarshamn

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Oskarshamn som du kan anlita för takläggning av din villa i Oskarshamn.

Ostkustens Tak AB
Kolmilev. 4
572 36 Oskarshamn


Samuelssons Tak AB
Väderumsv. 2 A
572 36 Oskarshamn


KBG Kustbygg Group AB
Södra v. 1
572 51 OSKARSHAMN


Byggfirman i Gröndal AB
Dockg. 9
572 35 OSKARSHAMN


ByggTEQnik i Oskarshamn AB
Nynäsv. 6
572 31 OSKARSHAMN


Byggteam I Oskarshamn AB
Dejeg. 61
572 51 OSKARSHAMN


Kostnad för takläggning i Oskarshamn

Kostnaden och priset på takläggning i Oskarshamn kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Oskarshamn. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Oskarshamn. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Oskarshamn från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Oskarshamn

I Oskarshamn hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oskarshamn om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Oskarshamn.

I Oskarshamn fanns det totalt 6 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Oskarshamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Oskarshamn som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.