Takläggare i Mörlunda

Annons:

Takläggare i Mörlunda - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Mörlunda. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Mörlunda med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Mörlunda rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Mörlunda samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Mörlunda och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Mörlunda

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Mörlunda som du kan anlita för takläggning av din villa i Mörlunda.

S-I Tak Mörlunda
Häradsv. 54
570 84 Mörlunda


Sven-Inge Nilsson
Häradsv. 54
570 84 Mörlunda


Kostnad för takläggning i Mörlunda

Kostnaden och priset på takläggning i Mörlunda kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Mörlunda. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Mörlunda. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Mörlunda från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Mörlunda

I Mörlunda hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Mörlunda är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Mörlunda socken. Invid Mörlunda kyrka finns kommunens enda runsten uppställd, den har i forntid stått i en järnåldersby strax norr om samhället. Runstenen har slagits sönder, men sammanfogade delar kan ändå delge följande runor.

Yta: 219,36 hektar
Invånarantal: 838, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mörlunda om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Mörlunda.

I Mörlunda fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Mörlunda. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Mörlunda som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.