Takläggare i Mönsterås

Annons:

Takläggare i Mönsterås - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Mönsterås. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Mönsterås med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Mönsterås rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Mönsterås samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Mönsterås och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Mönsterås

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Mönsterås som du kan anlita för takläggning av din villa i Mönsterås.

Samuelssons Tak AB
Harrstorp 101
383 91 MÖNSTERÅS


Smålands Tak AB
Harrstorp 101
383 91 MÖNSTERÅS


Kostnad för takläggning i Mönsterås

Kostnaden och priset på takläggning i Mönsterås kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Mönsterås. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Mönsterås. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Mönsterås från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Mönsterås

I Mönsterås hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånarantal: 4731, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mönsterås om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Mönsterås.

I Mönsterås fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Mönsterås. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Mönsterås som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.