Takläggare i Ljungbyholm

Annons:

Takläggare i Ljungbyholm - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ljungbyholm. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Ljungbyholm med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ljungbyholm rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ljungbyholm samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ljungbyholm och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ljungbyholm

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ljungbyholm som du kan anlita för takläggning av din villa i Ljungbyholm.

Bjärgrim & Co Tak AB
Perrongv. 3
388 30 LJUNGBYHOLM


Kostnad för takläggning i Ljungbyholm

Kostnaden och priset på takläggning i Ljungbyholm kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ljungbyholm. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ljungbyholm. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ljungbyholm från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ljungbyholm

I Ljungbyholm hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungbyholm om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ljungbyholm.

I Ljungbyholm fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ljungbyholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ljungbyholm som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.