Takläggare i Läckeby

Annons:

Takläggare i Läckeby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Läckeby. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Läckeby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Läckeby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Läckeby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Läckeby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Läckeby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Läckeby som du kan anlita för takläggning av din villa i Läckeby.

Läckeby Plåtslageri AB
Läckebyv. 18 B
395 97 Läckeby


Kostnad för takläggning i Läckeby

Kostnaden och priset på takläggning i Läckeby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Läckeby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Läckeby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Läckeby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Läckeby

I Läckeby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Läckeby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Läckeby.

I Läckeby fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Läckeby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Läckeby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.