Takläggare i Kristdala

Annons:

Takläggare i Kristdala - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kristdala. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Kristdala med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kristdala rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kristdala samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kristdala och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kristdala

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kristdala som du kan anlita för takläggning av din villa i Kristdala.

Byggnadsfirma J & O Karlsson
Ishult
570 91 KRISTDALA


Kostnad för takläggning i Kristdala

Kostnaden och priset på takläggning i Kristdala kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kristdala. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kristdala. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kristdala från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kristdala

I Kristdala hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kristdala om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kristdala.

I Kristdala fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kristdala. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kristdala som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.