Takläggare i Färjestaden

Annons:

Takläggare i Färjestaden - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Färjestaden. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Färjestaden med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Färjestaden rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Färjestaden samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Färjestaden och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Färjestaden

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Färjestaden som du kan anlita för takläggning av din villa i Färjestaden.

Ny-Byggarna i Färjestaden AB
Industrig. 1
386 32 FÄRJESTADEN


Ölands Byggentreprenad AB
Alg. 4
386 31 Färjestaden


Tillinge Bygg AB, Per Ahlquist
Bröttorp 262
386 96 FÄRJESTADEN


MIBAB
Karlevi Byg. 58
386 93 Färjestaden


Kostnad för takläggning i Färjestaden

Kostnaden och priset på takläggning i Färjestaden kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Färjestaden. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Färjestaden. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Färjestaden från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Färjestaden

I Färjestaden hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Färjestaden om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Färjestaden.

I Färjestaden fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Färjestaden. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Färjestaden som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.