Takläggare i Fårbo

Annons:

Takläggare i Fårbo - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Fårbo. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Fårbo med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Fårbo rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Fårbo samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Fårbo och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Fårbo

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Fårbo som du kan anlita för takläggning av din villa i Fårbo.

Byggnadsfirma Bröderna Nilsson
Ficksjöhagen 1
572 76 Fårbo


Kostnad för takläggning i Fårbo

Kostnaden och priset på takläggning i Fårbo kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Fårbo. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Fårbo. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Fårbo från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Fårbo

I Fårbo hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Fårbo är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. På andra sidan E22 ligger gården Fårbo, som gett namn till tätorten och spelat en betydande roll för samhällets utveckling. Fårbo levde tidigare i hög grad av sågverket på orten som lades ned 2002. Fårbo utsågs 2003 av Aftonbladet till "Sveriges ultimata byhåla".

Yta: 83,79 hektar
Invånarantal: 517, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fårbo om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Fårbo.

I Fårbo fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Fårbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Fårbo som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.