Takläggare i Borgholm

Annons:

Takläggare i Borgholm - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Borgholm. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Borgholm med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Borgholm rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Borgholm samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Borgholm och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Borgholm

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Borgholm som du kan anlita för takläggning av din villa i Borgholm.

Jonas Andersson Bygg Borgholm AB
Karl Olofsg. 19
387 35 Borgholm


AB Kalmar Undertak
Vera Nilssons g. 3
387 36 BORGHOLM


Kalmar Undertak AB
Vera Nilssons g. 3
387 36 BORGHOLM


Kostnad för takläggning i Borgholm

Kostnaden och priset på takläggning i Borgholm kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Borgholm. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Borgholm. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Borgholm från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Borgholm

I Borgholm hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Borgholm om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Borgholm.

I Borgholm fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Borgholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Borgholm som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.