Takläggare i Blomstermåla

Annons:

Takläggare i Blomstermåla - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Blomstermåla. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Blomstermåla med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Blomstermåla rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Blomstermåla samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Blomstermåla och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Blomstermåla

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Blomstermåla som du kan anlita för takläggning av din villa i Blomstermåla.

Plåt- & Fastighetsservice AB
Åforsv. 11
384 30 Blomstermåla


Kostnad för takläggning i Blomstermåla

Kostnaden och priset på takläggning i Blomstermåla kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Blomstermåla. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Blomstermåla. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Blomstermåla från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Blomstermåla

I Blomstermåla hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Blomstermåla är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län. Det finns flera olika småföretag och stora företag i Blomstermåla. De största företagen som finns och har funnits i Blomstermåla är Kährs, Norba, Bevi och Åfors möbelfabrik.

Yta: 253,19 hektar
Invånarantal: 1527, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Blomstermåla om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Blomstermåla.

I Blomstermåla fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Blomstermåla. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Blomstermåla som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.