Takläggare i Ankarsrum

Annons:

Takläggare i Ankarsrum - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ankarsrum. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Ankarsrum med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ankarsrum rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ankarsrum samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ankarsrum och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ankarsrum

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ankarsrum som du kan anlita för takläggning av din villa i Ankarsrum.

Sven K Bygg AB
Hjortstigen 10
593 70 Ankarsrum


Kostnad för takläggning i Ankarsrum

Kostnaden och priset på takläggning i Ankarsrum kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ankarsrum. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ankarsrum. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ankarsrum från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ankarsrum

I Ankarsrum hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ankarsrum om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ankarsrum.

I Ankarsrum fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ankarsrum. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ankarsrum som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Kalmar.