Takläggare i Värnamo

Annons:

Takläggare i Värnamo - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Värnamo. Sammanlagt finns det 8 olika takfirmor i Värnamo med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Värnamo rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Värnamo samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Värnamo och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Värnamo

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Värnamo som du kan anlita för takläggning av din villa i Värnamo.

Techtak i Småland AB
Hovslagarev. 4
331 53 VÄRNAMO


Duoplåt AB
Bangårdsg. 57
331 35 VÄRNAMO


W. Proof AB
Ringv. 18
331 43 Värnamo


Golvhuset i Värnamo AB
Västermog. 27
331 33 VÄRNAMO


Åminne Tak & Teknik AB
Bruksv. 24
331 91 VÄRNAMO


Takringen i Värnamo
Expov. 6
331 42 VÄRNAMO


Mr Pellets Online Shopping
Kävsjöv. 22
331 35 VÄRNAMO


Icopal Entreprenad AB
Expov. 6
331 42 VÄRNAMO


Kostnad för takläggning i Värnamo

Kostnaden och priset på takläggning i Värnamo kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Värnamo. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Värnamo. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Värnamo från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Värnamo

I Värnamo hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Värnamo om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Värnamo.

I Värnamo fanns det totalt 8 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Värnamo. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Värnamo som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jönköping.