Takläggare i Tranås

Annons:

Takläggare i Tranås - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tranås. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Tranås med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tranås rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tranås samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tranås och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tranås

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tranås som du kan anlita för takläggning av din villa i Tranås.

Artbygg
Beckhemsv. 4 D
573 42 TRANÅS


Tobias Plåtslageri AB
Mjölbyv. 21
573 43 Tranås


A-Bygg i Tranås
Stationsv. 41
573 92 Tranås


Kostnad för takläggning i Tranås

Kostnaden och priset på takläggning i Tranås kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tranås. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tranås. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tranås från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tranås

I Tranås hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tranås om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tranås.

I Tranås fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tranås. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tranås som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jönköping.