Takläggare i Tenhult

Annons:

Takläggare i Tenhult - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tenhult. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Tenhult med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tenhult rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tenhult samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tenhult och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tenhult

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tenhult som du kan anlita för takläggning av din villa i Tenhult.

Tenhults Byggnads AB
Verkstadsv. 22
560 29 Tenhult


Kostnad för takläggning i Tenhult

Kostnaden och priset på takläggning i Tenhult kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tenhult. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tenhult. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tenhult från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tenhult

I Tenhult hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tenhult om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tenhult.

I Tenhult fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tenhult. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tenhult som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jönköping.