Takläggare i Sommen

Annons:

Takläggare i Sommen - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Sommen. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Sommen med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Sommen rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Sommen samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Sommen och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Sommen

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Sommen som du kan anlita för takläggning av din villa i Sommen.

Nordisk Byggrestaurering AB
Kungsv. 43
573 61 SOMMEN


Kostnad för takläggning i Sommen

Kostnaden och priset på takläggning i Sommen kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Sommen. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Sommen. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Sommen från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Sommen

I Sommen hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Sommen är en tätort i Tranås kommun i Jönköpings län. Ursprungligen ett stationssamhälle. I Sommen finns två betydande industrier, Tranåslist AB som tillverkar ramlist, och Arona AB som tillverkar hundfoder.

Yta: 129,05 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sommen om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Sommen.

I Sommen fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Sommen. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Sommen som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jönköping.