Takläggare i Smålandsstenar

Annons:

Takläggare i Smålandsstenar - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Smålandsstenar. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Smålandsstenar med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Smålandsstenar rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Smålandsstenar samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Smålandsstenar och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Smålandsstenar

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Smålandsstenar som du kan anlita för takläggning av din villa i Smålandsstenar.

Industrientreprenad AB
Skruvg. 10
333 33 Smålandsstenar


Nytec Plast AB
Skruvg. 1
333 33 Smålandsstenar


Kostnad för takläggning i Smålandsstenar

Kostnaden och priset på takläggning i Smålandsstenar kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Smålandsstenar. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Smålandsstenar. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Smålandsstenar från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Smålandsstenar

I Smålandsstenar hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Smålandsstenar är en tätort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Smålandsstenar är ett gammalt stationssamhälle som ligger längs med järnvägslinjen Halmstad–Nässjö. Samhället, som ligger i kommunens södra del, är mest känt för sin tillverkningsindustri, främst metall- och plastindustrier, men även inom trä- och möbelindustrin.

Yta: 464,88 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Smålandsstenar om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Smålandsstenar.

I Smålandsstenar fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Smålandsstenar. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Smålandsstenar som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jönköping.