Takläggare i Sävsjö

Annons:

Takläggare i Sävsjö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Sävsjö. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Sävsjö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Sävsjö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Sävsjö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Sävsjö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Sävsjö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Sävsjö som du kan anlita för takläggning av din villa i Sävsjö.

Holms Bygg I Sävsjö AB
Komstad
576 91 Sävsjö


Pelle Fixare AB
Graningev. 4
576 35 Sävsjö


Takexperten Sävsjö AB
Eksjöhovgårdsv. 9
576 32 SÄVSJÖ


Kostnad för takläggning i Sävsjö

Kostnaden och priset på takläggning i Sävsjö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Sävsjö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Sävsjö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Sävsjö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Sävsjö

I Sävsjö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sävsjö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Sävsjö.

I Sävsjö fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Sävsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Sävsjö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jönköping.