Takläggare i Reftele

Annons:

Takläggare i Reftele - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Reftele. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Reftele med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Reftele rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Reftele samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Reftele och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Reftele

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Reftele som du kan anlita för takläggning av din villa i Reftele.

Sjödells Industri AB
Norra v. 21
330 21 Reftele


Kostnad för takläggning i Reftele

Kostnaden och priset på takläggning i Reftele kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Reftele. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Reftele. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Reftele från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Reftele

I Reftele hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Yta: 159,86 hektar
Invånarantal: 1282, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Reftele om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Reftele.

I Reftele fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Reftele. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Reftele som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jönköping.