Takläggare i Norrahammar

Annons:

Takläggare i Norrahammar - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Norrahammar. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Norrahammar med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Norrahammar rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Norrahammar samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Norrahammar och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Norrahammar

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Norrahammar som du kan anlita för takläggning av din villa i Norrahammar.

Interiördesign & Undertak
Flahultsringen 21
562 33 NORRAHAMMAR


Bästatak I Småland AB
Hammarv. 39
562 32 Norrahammar


Kostnad för takläggning i Norrahammar

Kostnaden och priset på takläggning i Norrahammar kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Norrahammar. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Norrahammar. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Norrahammar från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Norrahammar

I Norrahammar hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Norrahammar är en kommundel i Jönköpings kommun vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping, belägen cirka 9 km sydväst om Jönköpings centrum. Ursprungligen ett brukssamhälle, uppväxt kring Norrahammars bruk, är Norrahammar sedan 1970-talet sammanvuxet med Jönköping och utgör den sydvästra delen av tätorten.

Yta:
Invånarantal: 9150, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Norrahammar om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Norrahammar.

I Norrahammar fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Norrahammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Norrahammar som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jönköping.