Takläggare i Lekeryd

Annons:

Takläggare i Lekeryd - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Lekeryd. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Lekeryd med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Lekeryd rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Lekeryd samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Lekeryd och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Lekeryd

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Lekeryd som du kan anlita för takläggning av din villa i Lekeryd.

Nilssons Plåtslageri
Kyrkv. 37
561 96 LEKERYD


Kostnad för takläggning i Lekeryd

Kostnaden och priset på takläggning i Lekeryd kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Lekeryd. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Lekeryd. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Lekeryd från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Lekeryd

I Lekeryd hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lekeryd om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Lekeryd.

I Lekeryd fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Lekeryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Lekeryd som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jönköping.