Takläggare i Eksjö

Annons:

Takläggare i Eksjö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Eksjö. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Eksjö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Eksjö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Eksjö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Eksjö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Eksjö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Eksjö som du kan anlita för takläggning av din villa i Eksjö.

Connys Bygg & Takservice AB
Teleg. 3
575 36 Eksjö


Jannes Bygg & Snickeri
Värnev. 3
575 94 Eksjö


ByggMiTo AB
Kvarnarp
575 95 EKSJÖ


Björks Bygg & Stensättning i Eksjö AB
Sjöstedtsg. 8
575 39 EKSJÖ


J.L. Byggtjänst i Eksjö AB
Förrådsg. 4
575 36 Eksjö


Kostnad för takläggning i Eksjö

Kostnaden och priset på takläggning i Eksjö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Eksjö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Eksjö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Eksjö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Eksjö

I Eksjö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Eksjö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Eksjö.

I Eksjö fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Eksjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Eksjö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jönköping.