Takläggare i Bor

Annons:

Takläggare i Bor - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bor. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Bor med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bor rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bor samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bor och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bor

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bor som du kan anlita för takläggning av din villa i Bor.

Bors Taktjänst AB
Tryckev. 2
330 15 BOR


Kostnad för takläggning i Bor

Kostnaden och priset på takläggning i Bor kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bor. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bor. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bor från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bor

I Bor hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bor om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bor.

I Bor fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bor. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bor som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jönköping.