Takläggare i Svenstavik

Annons:

Takläggare i Svenstavik - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Svenstavik. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Svenstavik med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Svenstavik rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Svenstavik samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Svenstavik och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Svenstavik

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Svenstavik som du kan anlita för takläggning av din villa i Svenstavik.

Delsius i Hoverberg AB
Vattviken 723
840 40 Svenstavik


Kostnad för takläggning i Svenstavik

Kostnaden och priset på takläggning i Svenstavik kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Svenstavik. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Svenstavik. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Svenstavik från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Svenstavik

I Svenstavik hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Svenstavik är en tätort och centralort i Bergs kommun i södra Jämtland. Svenstavik ligger i Bergs socken och kom till först efter att Inlandsbanan drogs genom trakten på 1910-talet.

Yta: 150,68 hektar
Invånarantal: 1004, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svenstavik om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Svenstavik.

I Svenstavik fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Svenstavik. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Svenstavik som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Jämtland.